Translate

lunes, 21 de octubre de 2013

Divisio d'Honor Femenina

Després de la disputa de la quarta jornada a la Divisió d'Honor femenina , són lleugeres la variacions en la classificació respecte a la setmana anterior . Els sis primers segueixen ocupant els llocs privilegiats que donarien accés a la lluita pel play- off al final de la primera volta , encara que en diferent ordre .

El Reial Club de Polo de Barcelona segueix una jornada més al capdavant de la classificació , amb 7 punts , gràcies a l'empat ( 2-2 ) aconseguit a Sant Sebastià dels Reis davant l'SPV , que és sisè . Les barcelonines es van avançar en dues ocasions en el marcador , en el primer i en el segon temps , però el SPV va contrarestar en ambdues ocasions gràcies a l'efectivitat de Lola Riera en els penal córner .

La Reial Societat ocupa la segona posició . El conjunt dirigit per Pablo Fernández va tornar al camí del triomf amb un contundent 7 a 2 contra l'Atlètic Terrassa , que se situa en l'antepenúltima posició amb un balanç de tres derrotes i un sol triomf quatre jornades .

La tercera posició de la màxima competició femenina l'ocupa ara el Junior FC . L'equip de Sant Cugat del Vallès ha vençut per 3 a 1 al Club de Campo i desbanca l'equip madrileny de les quatre primeres posicions de la taula ( posicions que en la segona fase tindran com a premi la classificació per al play - off ) . El Club de Campo, que a l'inici de la jornada era segon amb els mateixos punts que el líder , cau a la cinquena posició .

Com una de les revelacions del curs continua la Reial Societat de Tennis de Santander , en una còmoda quarta posició , gràcies a l'empat consechado a Las Pamas de Gran Canària contra la UD Taburiente ( 1-1).
Les canàries sumen el primer punt a la lliga .

Del segon al cinquè classificats- Reial Societat , Junior FC , RS Tennis i Club de Campo- tenen 6 punts en el seu haver i és per ara la diferència de gols la que marca les posicions de la igualada zona alta .

En la meitat baixa de la taula tan sols el CH Alcalá segueix amb el seu caseller a zero . Les andaluses no van poder estrenar-se al camp del recent ascendit Castelldefels HC , que s'ha imposat per un clar 3-0 . En el derbi vallesà de la jornada , el Club Egara ha derrotat per 2 a 0 al CD Terrassa .

3 comentarios:

  1. Cla que siiii, equip femeni!! El millor!!! :P

    ResponderEliminar
  2. no estava enterada de que hi havia equip femeni!!!! ja anirás informant en quina possició anem ^^ jajajjajajaja t'aniré visitaant! :)

    ResponderEliminar
  3. ueeee! Equip femení a tope! m'aniré passant pel blog, molt interessant :D

    ResponderEliminar