Translate

lunes, 21 de octubre de 2013

U-21: En busca del mundial

La selecció sub - 21 masculina busca patrocini per al Campionat del Món , els aficionats a l'esport a Espanya vibren cada quatre anys amb el rendiment de la nostra selecció d'hoquei herba als Jocs. Encara que, passades les cites olímpiques , aquest mateix equip i els seus jugadors , passen a l'ostracisme . Aquesta falta de repercussió està fent que la crisi s'acarnissi més durament amb aquest esport , igual que està succeint amb molts altres esports minoritaris que després inflen el palmarès esportiu d'Espanya.


Xabi Arnau , medallista olímpic a Atlanta 96 , és l'actual entrenador de la sub'21. Arnau reparteix els seus dies entre Madrid i Barcelona per treballar amb dos grups diferents , això sí , els dos part de l'equip espanyol . Un mètode imposat per la situació econòmica que dificulta qualsevol treball que es vulgui fer. I no és aquesta l'única complicació . Els mateixos jugadors hauran de sufragar part de les despeses , uns 1.000 euros per xaval ( en un món en què gairebé tots dediquen a mitges els seus dies als estudis ia entrenar , més les competicions del cap de setmana ) , per arribar amb uns mínims a l' Índia . Això els permetrà reunir-se un parell de vegades abans de la cita per preparar junts .
               ¿ De veritat creiem que així es poden tenir garanties d'aconseguir bons resultats ?


Diuen que com es doni suport a l'esport i com s'implanti aquest en la societat , parla molt d'un país . Ha arribat l'hora de rescatar els que després tantes alegries ens donen i als que oblidem durant diversos anys . Patrocina la selecció espanyola d'hoquei herba .


No hay comentarios:

Publicar un comentario