Translate

martes, 22 de octubre de 2013

Divisio d'Honor Masculi "A"

El Club Egara és des d'aquest diumenge líder en solitari de la Divisió d'Honor masculina A, gràcies a la seva victòria contra el CH Barrocas ( 9-0 ) i l'empat entre l'Atlètic Terrassa i Reial Club de Polo .

Els ratllats s'han posat de cara el partit contra el Barrocas en els primers minuts , amb tres gols en els primers vint minuts . Al descans , l'avantatge era de 5-0 . Amb el 9-0 final , el Club Egara es consolida com el màxim anotador de la categoria , amb 21 gols en quatre partits . A més , és l'únic equip de la Divisió d'Honor A que segueix imbatut . Els gallecs són penúltims .

L'Atlètic Terrassa arribava a la quarta jornada compartint la primera posició , privilegi que perd després de la seva empata contra el Reial Club de Polo de Barcelona , ara , els de Roger Pallarols són segons i el Pol cinquè . A Can Salas, s'han repartit els punts en igualar 1 a 1 una trobada de màxima intensitat i tensió . Els polistes s'han avançat al quart d'hora de joc i els grocs han marcat el seu gol a intervinguda segona part .

Per la seva banda, el Club de Campo és tercer a la taula classificatòria gràcies al triomf contra el Junior FC , ​​per 3 a 1 . Els de Xavi Arnau , que compten amb un partit menys en el seu haver per la seva participació la setmana passada a la EHL , es van avançar en els minuts inicials i colpejar de nou al tall del descans . A la segona meitat el Junior ha retallat diferències , però un nou gol a nou minuts del final ha garantit la victòria madrilenya .

L'altra golejada de la jornada l'ha protagonitzat el CH Complutense de Sant Sebastià dels Reis , a l'imposar com a local contra l'Atlètic Sant Sebastià per 7 a 2 . Els homes de José Manuel Brasa dominaven per 5 a 0 a la primera part , i just abans d'arribar al descans els bascos van marcar el seu primer gol . Aquest no va inquietar els madrilenys , que a la segona part han augmentat l'avantatge .

En el derbi de Santander , disputat a La Albericia i amb el CH Sardinero com a local , la Reial Societat de Tennis s'ha imposat per 0 a 3 i suma així els seus primers dos punts en el que va de lliga , després de les tres derrotes inicials . El Sardinero , en canvi , segueix sense punts a la cua de la classificació .

En el partit avançat a dissabte, la UD Taburiente de Les Palmes de Gran Canària va guanyar per 2 a 1 al Reial Club Jolaseta i agafa aire en la classificació , en comptar ara amb tres punts .